A A A

A- A A+

Kursus Keusahawanan Asnaf Zakat MAIDAM Siri 1/2020

Jumlah paparan: 772

ypk

Kursus Keusahawanan Bagi Asnaf Zakat MAIDAM Siri 1/2020 bersama pihak Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu telah diadakan di Permai Hotel, Kuala Terengganu pada 17 hingga 19 Januari 2020 (Jumaat hingga Ahad).

Modul kursus disampaikan oleh Timbalan Pengarah (Pengurusan), Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT), En. Kamarulzaman bin Awang selaku moderator, yang berpengalaman luas dalam bidang keusahawanan. Peserta kursus adalah penerima bantuan zakat modal MAIDAM seramai 40 orang yang terdiri daripada 21 orang lelaki dan 19 orang perempuan, dari daerah Kuala Terengganu, Marang, Dungun, Kemaman dan Setiu merupakan bakal usahawan berjaya. Hadir merasmikan majlis penutup kursus ini ialah Ketua Penolong Setiausaha (Pengurusan Zakat), MAIDAM, Ustaz Nazli Amirri bin Ngah.

Adalah menjadi harapan MAIDAM kepada semua penerima bantuan zakat modal supaya dapat berdikari dan terkeluar dari golongan asnaf, daripada penerima zakat berubah menjadi pembayar zakat dan dapat membantu saudara seagama lain yang memerlukan.


ypk2ypk3
ypk4

Bilangan Pengunjung

Hari ini 115

Hari sebelum 586

Minggu ini 3453

Bulan ini 23480

Jumlah 1040882

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Awan Tag

Undian

Apakah Pandangan Anda Terhadap Laman Web Rasmi MAIDAM?